Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2016 23:39 - Как да изберете своя аромат според сезона
Автор: testeri Категория: Новини   
Прочетен: 560 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.09.2021 16:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Ако все още не сте избрали своя парфюм, този аромат, с който ще се чувствате специални и ще ви отличи от останалите, време е да го направите. Но тъй като изборът съвсем не е лесен, ние се чувстваме длъжни да ви помогнем.

Testerito.com - Онлайн магазин за оригинални парфюми

 Когато избирате своя парфюм от оналйн магазин https://testerito.com трябва да вземете под внимание освен личния си вкус, още няколко определящи фактора. Основният от тях е сезонът, тъй като температурата влияе върху силата и трайността на аромата.  Трябва да знаете, че през горещите месеци уханието се усилва, а през студените то се изпарява за по-дълго време. Така че, ако искате да впечатлите околните, трябва да избирате внимателно парфюма според сезона.

 Ето кои парфюми са подходящи за отделните сезони:

 Пролет – подходящи са зелени аромати.

 Пролетта е свежа и ухае на разцъфнали дървета. През този сезон се започват да се повишават и температурите. Най-много си подхождат леките и свежи парфюми, с ухание на цитрусови дръвчета, босилек, мента и др.

 Лято – подходящи са цветни аромати.

 Лятото е времето на узрелите плодове, морето, горещините и дългите летни нощи. За предпочитане са контрастиращи свежи и хладни аромати. Освен това горещините подсилват уханието на парфюмите, затова трябва да се нанасят дискретно. Подходящи са ухания с нотки на роза, бергамот, жасмин и др.

 Есен – най-подходящи са дървесни аромати.

 Есента е времето, когато температурите започват да спадат. Сезонът е спокоен и подходящ за разходки сред природата, на чиято красота от цветни есенни падащи листа можем да се насладим. Парфюмите, които най-много си отиват с есенното настроение са с дървесни мускусни и топли нотки каквито са сандалово дърво, дъбов, мъх, амбра и др.

 Зима – най-подходящи са ориенталски аромати.

 Казват, че зимата е любим сезон на парфюмите. И това наистина е така. Ниските температури предразполагат за силни и топли парфюми с разкошни ориенталски екзотични аромати. Най-много си пасват парфюми с нотки на канела, ванилия, пикантни подправки, тамян и др.




Гласувай:
1



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: testeri
Категория: Други
Прочетен: 3502
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031